Powered by Smartsupp

Albert Fabrega ha aconseguit el seu propòsit: muntar un simulador dins una autocaravana!

15/07/2022

El conegut analista de F1 va venir a ASM amb una idea: instal·lar un simulador dins una autocaravana per recórrer Espanya i promocionar el GP de F1 de Montmeló!

Albert Fabrega, analista de F1 a Dazn (plataforma streaming d’esports) i conegut a Xarxes Socials pels seus vídeos de “fabregalecciones”, relacionats amb el món de la mecànica de la F1, va voler portar a terme el que mai ningú havia fet, muntar un simulador dins d’una autocaravana.

Des d’AutoSuministres Motor es va considerar que el vehicle ideal era la Hymer BMCI 580 amb l’interior preparat perquè Hi-Speed Simulators n’instal·lés el simulador. Semblava quelcom impossible, però al final ho van aconseguir!

Fabrega, va recórrer diferents ciutats espanyoles del 13 al 16 de maig amb la seva batejada “#fabrecaravana”, perquè tots aquells que volguessin, poguessin provar el simulador i participar en el sorteig de dues entrades pel Gran Premi de F1 a la grada Carlos Sainz del Circuit de Montmeló (Barcelona). Al seu pas per Madrid, va fer parada al programa “Vamos sobre ruedas” de Movistar per anunciar-ne al guanyador al costat de Pedro de la Rosa, Toni Cuquerella i Antonio Lobato.

L’última parada de la #fabrecaravana va ser al circuit de Montmeló per ser a la carrera del diumenge 22 de maig. Fabrega, es va instal·lar al càmping amb l’autocaravana i va voler celebrar amb una barbacoa i tot de convidats especials, la bona rebuda que ha tingut arreu on ha anat.

L’analista de F1, va explicar a “Vamos sobre ruedas” que ha estat una experiència molt bonica i han sigut més de 600 persones les que han entrat a l’autocaravana per provar el simulador. Durant quatre intensos dies, Fabrega ha treballat de valent però acaba satisfet dels resultats obtinguts.

Des d’AutoSuministres Motor estem molt contents d’haver estat partícips d’aquesta nova aventura de l’Albert i li agraïm la seva confiança. El fet d’haver fet tants quilòmetres amb un dels nostres vehicles, ha provocat que la nostra marca recorregués Espanya i cada un dels visitants pogués gaudir de l’interior de la Hymer BMCI 580. A més, haver aparegut en el plató de Movistar amb l’autocaravana, ha estat una imatge molt impactant.

ASM seguirà innovant, creant i col·laborant en actes com aquest sempre que pugui, donant suport al món de l’esport i amb l’objectiu d’arribar a tots els públics.

OTRAS NOTICIAS

2023 12 La Marató -ASM
ASM con La Marató
12 2023 Dakar
Gran presencia de nuestras autocaravanas al Rally Dakar 2024
Portada Black Days (ES)
Black Days en AutoSuministres Motor