Powered by Smartsupp

Natàlia González es proclama campiona d’Espanya de Trail Running, disfrutant d’una setmana en autocaravana de lloguer

09/05/2023

Natàlia González va marxar uns dies al País Basc amb la nostra autocaravana Carado T338 per córrer el Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques, en el que va quedar primera.

El passat diumenge 7 de maig se celebrava a Lerín (Navarra) el Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques i Natàlia González, guanyadora absoluta de la 20ª Copa Catalana de Carreres per Muntanya de la FEEC, hi participava. Va voler aprofitar el premi de la setmana de lloguer que va guanyar gràcies al conveni de la FEEC i ASM!

Acompanyada de la seva parella, van començar la ruta a Vitòria i la van acabar a Hondarribia. El motiu principal d’aquest recorregut? El Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques on González representava Catalunya.

La cursa, de 27km i amb un desnivell de 1.400, no va portar cap mena d’entrebanc a la corredora que va mantenir la primera posició des del primer moment fins a l’últim.

González ens explica que a les entrevistes tothom li feia el mateix comentari “no miraves mai enrere”, i la seva resposta sempre ha estat la mateixa: “jo em vaig centrar en fer la meva cursa i ja està, sense mirar enrere. Anava a buscar la primera posició, era el “passe” per anar al Campionat del món”.

La corredora, ens diu que encara està amb ressaca emocional i agraeix haver marxat amb autocaravana, ja que va poder dormir a 5 minuts de la sortida, hi van poder dinar, dutxar-s’hi… hi van estar molt bé!

“De fet, anava amb la selecciona catalana i ells estaven a un hotel. Però jo vaig decidir dormir a l’autocaravana per estar més tranquil·la, estar concentrada, estar amb la meva parella… i súper bé!”, afegeix. I continua dient-nos: “Sapigueu que ha sigut el millor premi que he rebut durant la meva carrera esportiva, ha sigut al·lucinant! Ho hem disfrutat moltíssim. I agrair-vos a vosaltres que ens hàgiu deixat gaudir d’aquesta experiència sobre rodes!”.

Ni la seva parella ni ella havien marxat mai en autocaravana i tenien el dubte de si els agradaria, però ho han gaudit tant, que ja volen tornar a repetir l’experiència!

És el primer any que la Natàlia s’emporta el premi de la FEEC i el del Campionat d’Espanya. I ara, té un únic objectiu: el Campionat del món, que se celebrarà el proper 10 de juny a Àustria.

Molts ànims i tot el nostre suport. Esperem que puguis fer la cursa sense mirar enrere!