Tienes alguna duda?
Loading...
Loading...
Loading...

Una pau electritzant

Una pau electritzant

A Itàlia amb la camper i la bicicleta elèctrica.

Autor: Bikesport e-mtb Magazin
Desti: Itàlia
Model: Camper van HYMER Fiat Yosemite

Cinco pueblecitos salpican de color los escarpados acantilados de Liguria. ¿Parece un cuadro? Sí, pero es más bien un sueño. Esto es al menos lo que opinan unánimemente los tres ciclistas que tuvieron la suerte de ver de cerca la zona de las Cinco Tierras.

Claudi, Andy y Lukas cargaron sus tres bicicletas eléctricas de montaña en la camper HYMER Yosemite y se dispusieron a llevar a cabo su plan. Aunque este, en realidad, les llevaba a un sitio totalmente diferente…

Tenien previst anar a les Dolomites. Respirar l’aire alpí i recórrer quilòmetres travessant les muntanyes. A la fin van acabar a la Riviera italiana, però no perquè s’oblidessin de sortir a temps de l’autopista, sinó per culpa de el temps. Els Alps es van presentar coberts de neu, i això els va obligar a improvisar i canviar de plans. Va ser una sort, perquè si no haguessin tingut aquest contratemps no haguessin descobert aquesta franja litoral de dotze quilòmetres. I no només s’haguessin perdut un lloc declarat patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, sinó també uns dies fantàstics al sud.