Llar de surfistes

Recórrer la costa atlàntica amb la camper

Carregats per domar les ones

Abans de sortir ja cal posar a prova a l'HYMER ... carregant-. Mitja hora fent malabarismes per col·locar l'equipatge tampoc és tant si es té en compte que han cabut 6 taules, el contingut de quatre motxilles, totes les provisions i l'equip fotogràfic. I encara queda lloc per a tres viatgers. Sens dubte, el HYMER ha superat la prova.

Surfers Mag (@surfersmag)
Autor

Francia
Destino

A veces lo mejor es escaparse de la rutina diaria para hacer lo que realmente te apetece. Patrick, Christian y Ferdi se subieron a un HYMER Grand Canyon S y arrancaron rumbo a Francia. Su objetivo era encontrar la ola perfecta.

Gran canyon S surf
mapa costa francesa
Entre els surfistes europeus, França i Espanya són considerades la meca d’aquest esport aquàtic. Els 12 enclavaments triats a sud de Bordeus prometen dues setmanes de gaudi total a lloms de les ones. Per arribar-hi cal passar 14 hores en autopista. Temps suficient per preparar-se mentalment i devorar quilòmetres rumb a l’Atlàntic amb el Tempomat i l’advertència d’abandonament de carril connectats.

Després de passar tota la nit tranquil·lament de camí, l’inconfusible olor de la sal marina accelera el pols dels tres surfistes. ¿Per què esperar? Només arribar, aparquen, treuen les taules i van directes a l’aigua.

 

surfer
enjoy beach
beach french

Durant la rutina diària, si és que pot cridar-se així en un viatge d’aquestes característiques, els tres nois queden meravellats amb els estudiats detalls de l’equipament. El seu equip favorit és senzill, però molt efectiu: la dutxa exterior. En uns moments poden llevar-se la sorra i la sal, per entrar a el vehicle sense embrutar-lo.

Habitatge per a 3 en 12 m2
En realitat, els tres nois caminaven una mica preocupats per si es destorbarien uns als altres en el seu domicili mòbil de 12 m2. Però tant l’estada com el viatge discorren amb tota placidesa i comoditat, gràcies a el sostre abatible, a l’estudiada distribució de l’interior i a equips enginyosos com el rentamans plegable. Amb tot això, l’única preocupació és el temps que farà.

preparing for surfing
surf life