Comunicat d’ASM, COVID-19

Estem en una situació impensable fa tan sols unes setmanes. L’estat d’alarma decretat el passat 14 de març i les següents mesures que han anat prenent tots els països del nostre entorn, restringeixen la mobilitat i aconsellen que ens quedem a casa per minorar la propagació del virus Covid-19.

Des de llavors, tenim les instal·lacions tancades y la major part de les fàbriques europees de caravanes, autocaravanes i campers també han tancat o han reduït de manera molt significativa la seva producció. Finalment, aquestes restriccions també han afectat al transport de productes acabats i accessoris.

Bona part del personal d’ AutoSuministres Motor, seguim treballant des de casa per seguir millorant els serveis que oferim als nostres clients i, des del primer moment en que acabi aquesta etapa de dificultats,  tornar a la normalitat per complir amb els compromisos tan aviat com sigui possible.

Per qualsevol dubte, inquietud o consulta podeu omplir el nostre formulari de contacte

Per últim, volem donar el nostre reconeixement a totes les persones i col·lectius que estan treballant, per ajudar a superar aquesta emergència, especialment al personal sanitari, forces i cossos de seguretat, farmàcies, botigues de menjar, etc, que treballen per proporcionar els productes i serveis essencials.

També expressem la nostra solidaritat amb totes les persones que estan patint els seus efectes, els que estan lluitant per superar la malaltia i els que han perdut a algun ésser estimat.

Desitjant el millor per vosaltres i la vostra família, rebeu una cordial salutació.